8:00 - 22:00

Ώρες Λειτουργίας Δευτ- Παρασκευή.

213 0266195

Τηλ. 24ωρης εξυπηρέτησης

Facebook

Instagram

Search
 

9ο Διεθνές Συνέδριο για την Απεξάρτηση

Μεριμνα Ζωής
ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ > Δραστηριότητες  > Συνέδρια & Ημερίδες  > Stapleford 2008  > 9ο Διεθνές Συνέδριο για την Απεξάρτηση

9ο Διεθνές Συνέδριο για την Απεξάρτηση

Stapleford 2008 logo

Ξενοδοχείο Park– Αθήνα

23 – 26 Μαΐου 2008

Τα προβλήματα κατάχρησης ουσιών που υπάρχουν στη χώρα μας είναι παρόμοια με άλλων ευρωπαϊκών χωρών, αλλά η αντίδραση της Ελλάδας για την αντιμετώπισή τους είναι αργή. Τα ελληνικά προγράμματα μεθαδόνης έχουν μεγάλες λίστες αναμονής και οι χρήστες αντιμετωπίζουν δυσκολίες για την εισαγωγή τους σε αυτά.

Εκτιμώντας την προσπάθεια που γίνεται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στον αγώνα για περιστολή και συνάμα μείωση του φαινομένου χρήσης ναρκωτικών ουσιών, θεωρούμε πως και εμείς, H ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ Μ.Κ.Ο., μπορούμε να προσφέρουμε στο έργο αυτό καταθέτοντας την πολυετή εμπειρία μας πάνω στο αντικείμενο.

Για το λόγο αυτό είναι μεγάλη μας χαρά που το Stapleford Centre του Λονδίνου και ο Πρόεδρός του, κ. Colin Brewer, επέλεξε να συνεργαστούμε ώστε να οργανωθεί στη χώρα μας το 9ο Διεθνές Συνέδριο για την Απεξάρτηση.

Η λογική των ανοιχτών συνεργασιών με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, κάτι που εμείς ήδη εφαρμόζουμε, μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους και θα σταθούμε αρωγοί σε όποια προσπάθεια γίνεται.

Σας υπενθυμίζουμε πως ο οργανισμός ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ Μ.Κ.Ο. είναι ήδη ενταγμένος, από το 2004, στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού Τομέα Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα που παρέχουν υπηρεσίες Κοινωνικής Φροντίδας, με εμπειρία χιλιάδων υποστηρικτικών συνεδριών με ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Θεοδωρολέας Γ. Δημήτριος
Παθολόγος
Πρόεδρος ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ ΜΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε