8:00 - 22:00

Ώρες Λειτουργίας Δευτ- Παρασκευή.

213 0266195

Τηλ. 24ωρης εξυπηρέτησης

Facebook

Instagram

Search
 

ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ

...για μια δεύτερη ευκαιρία
ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ > ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ
merimna zois

Η «Μέριμνα Ζωής” ΜΚΟ στην προσπάθειά της να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, επιδιώκει μέσω δικτύωσης με κρατικούς (Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, Ο.Α.Ε.Δ., Κ.Ε.Κ.) και ιδιωτικούς φορείς αλλά και απλούς πολίτες, να δώσει τη δυνατότητα στους απεξαρτημένους για μια δεύτερη ευκαιρία στην κοινωνική τους ενσωμάτωση.

Η επανένταξη των απεξαρτημένων πλέον ατόμων, μπορεί να επιτευχθεί με επαγγελματική κατάρτιση και παροχή πνευματικής και μορφωτικής βελτίωσης.
Έτσι επιτυγχάνεται η ψυχική ενδυνάμωση και η ανάπτυξη αυτοσεβασμού, ώστε να βελτιωθούν συνολικά οι συνθήκες διαβίωσής τους. Παράλληλα εκπονούνται αθλητικές, εκπαιδευτικές και ενημερωτικές δραστηριότητες που απευθύνονται στους απεξαρτημένους και τις οικογένειες τους.

Kαι για να προσεγγίσει κανείς ένα τόσο ευαίσθητο και πολυδιάστατο θέμα, όπως είναι αυτό της επανένταξης των εξαρτημένων ατόμων, είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Κύριος στόχος του κέντρου είναι να συμβάλλει στη σταδιακή και ομαλή κοινωνικοποίηση, στο χτίσιμο ενός νέου τρόπου ζωής με ισότιμη και δημιουργική ένταξη του ατόμου στην κοινωνία.

Merimna zois favicon

Aπεξάρτηση επανένταξη

«Μέριμνα Ζωής Μ.Κ.Ο.»

merimna zois

Σωστό ή Λάθος

Κόβεις Επαφές Όταν ένα Αγαπημένο σου Πρόσωπο Έχει Πρόβλημα Εθισμού στα Ναρκωτικά;

merimna zois

Πώς βοηθά;

η δημιουργικότητα στην καταπολέμηση εθισμών

merimna zois

Μύθος ή Πραγματικότητα;

Οι Ευρωπαίοι ξοδεύουν 31 δισ το χρόνο για αγορά ναρκωτικών