8:00 - 22:00

Ώρες Λειτουργίας Δευτ- Παρασκευή.

213 0266195

Τηλ. 24ωρης εξυπηρέτησης

Facebook

Instagram

Search
 

ΣΤΡΑΤΟΣ – ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. Τα πλέον απεχθή ψέματα συχνά λέγονται με σιωπή

ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ > Στήλες  > Απεξάρτηση  > ΣΤΡΑΤΟΣ – ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. Τα πλέον απεχθή ψέματα συχνά λέγονται με σιωπή

ΣΤΡΑΤΟΣ – ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. Τα πλέον απεχθή ψέματα συχνά λέγονται με σιωπή

TheoDim 2 small
του Δημήτρη Θεοδωρολέα

 

 

Φτάνει πια! Αγαπητοί συμπατριώτες, με την ιδιότητα του γονέα, του αδελφού, του φίλου.

Είναι μεγάλο το διάστημα και πολύς ο χρόνος που οι γειτονιές μας, οι πόλεις μας και η πατρίδα μας, εφησυχάζει και με ρυθμούς που αγγίζουν τη στασιμότητα και την αδιαφορία στενάζουν και οδηγούνται στην διαδρομή των ναρκωτικών με τελικό προορισμό την βασανιστική αγκαλιά με το θάνατο!!

Εκτιμώντας αναφορές και στοιχεία που πρόσφατα έφτασαν στα χέρια μου, νιώθω ότι είναι μεγάλη ανάγκη να ταρακουνηθούμε και να απαιτήσουμε βοήθεια για τα πάσχοντα παιδιά μας και γενικότερα τους νέους και νέες της πατρίδας μας.

Είναι πολλές εκατοντάδες παιδιών που στην κάθε περίοδο των παρουσιάσεων στην κλήτευση του στρατού, αποχωρούν με την αιτιολογία της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών και δυστυχώς είναι αλήθεια.

Η μεγαλύτερη δυστυχία όμως είναι ότι η διοίκηση του υπουργείου, του στρατού και της υγειονομικής μονάδος δεν έχει τίποτα να πει και πολύ περισσότερο ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ για αυτά τα παιδιά!

Έτσι ένας μεγάλος αριθμός νέων, χωρίς καμιά βοήθεια στην κρισιμότερη καμπή της ζωής τους, αφήνεται στο έλεος των τραγικών συγκυριών και καταστάσεων, ξεκινώντας τη μεγάλη ή σύντομη πορεία προς το θάνατο. Και δεν αναφέρομαι στα παιδιά που με τη σιωπή τους, προσπαθούν ενταγμένοι να καλύψουν το “απολυτήριό” τους ότι είναι υγιείς , για να μπορέσουν να “διορισθούν” σε μια κρατική υπηρεσία. Και ο αριθμός αυτός είναι απροσδιόριστος. Αλλά μιλώ για τα παιδιά, που θα παρουσιαστούν και θα πάρουν απολυτήριο. Είναι ΤΡΑΓΙΚΟ. Μπορούμε και έχουμε υποχρέωση να προτείνουμε και να δώσουμε χέρι βοήθειας, γι’ αυτό που χρόνια πριν δε φροντίσαμε και δε μεριμνήσαμε, να έχουμε κάνει για την πρόληψη και σωτηρία τους.

ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

ΝΑΙ, ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Το σημείωμά μου αυτό το απευθύνω στους συμπολίτες μου γενικά ώστε να προσπαθήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, και με πρωτοβουλίες και εφαρμογές κρατικές, όπως συμβαίνει σε άλλα κράτη του κόσμου ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ και να κλείσουμε την τεράστια κοινωνική πληγή.

Μη διστάσετε σε σκέψεις και προτάσεις που έχετε να κάνετε να απευθυνθείτε στο μέιλ μας και στο τηλέφωνό μας. Υπάρχουν παγκόσμια παραδείγματα με καταπληκτικά αποτελέσματα. Περιμένουμε την απόφασή σας για τη βοήθεια στα παιδιά μας!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε