8:00 - 22:00

Ώρες Λειτουργίας Δευτ- Παρασκευή.

213 0266195

Τηλ. 24ωρης εξυπηρέτησης

Facebook

Instagram

Search
 

Σοκάρει η παραμόρφωση μοντέλου από τα ναρκωτικά (pics+video)

ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ > Στήλες  > Απεξάρτηση  > Σοκάρει η παραμόρφωση μοντέλου από τα ναρκωτικά (pics+video)

Σοκάρει η παραμόρφωση μοντέλου από τα ναρκωτικά (pics+video)

Η θλιβερή ιστορία πρώην παίκτριας του Νext Top Model

Η Jael Strauss, πρώην διαγωνιζόμενη του «America’s Next Top Model», δεν έχει καμία σχέση με το κορίτσι που παρουσιάστηκε πριν χρόνια στο show.

Η Jael μετά από 6 χρόνια χρήσης ναρκωτικών είναι πραγματικό φάντασμα, έχει χάσει πολλά κιλά, το σώμα της είναι γεμάτο πληγές, το πρόσωπό της έχει γεμίσει σημάδια και χρειάζεται άμεση βοήθεια.

Οι γονείς της δήλωσαν στην εκπομπή του “Dr. Phil” πως δεν υπάρχει κανένας τρόπος να την πείσουν να σταματήσει τα ναρκωτικά. Όπως λένε και οι ίδιοι (και επιβεβαίωσε και η Jael όταν αποφάσισε να μιλήσει στον παρουσιαστή), όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο Next Top Model, έμαθε πως ένας φίλος της είχε χάσει τη ζωή του από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Δεν θέλησε να εγκαταλείψει το παιχνίδι, όμως η πίεση και το πένθος τής έκαναν κακό. Την ίδια χρονιά η κυκλοφορία πορνό φωτογραφιών με εκείνη στα 16 της ενίσχυσαν την κατάθλιψή της.

Έτσι ήταν η Jael πριν τα ναρκωτικά της διαλύσουν την ομορφιά.

Οι γονείς της Jael θέλησαν να βγουν στην τηλεόραση γιατί θεώρησαν πως ήταν ο μόνος τρόπος για να τη βοηθήσει κάποιος. Η ίδια στην αρχή δέχτηκε, όμως μετά άλλαξε γνώμη, όπως θα δείτε στο video.

www.akous.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε