8:00 - 22:00

Ώρες Λειτουργίας Δευτ- Παρασκευή.

213 0266195

Τηλ. 24ωρης εξυπηρέτησης

Facebook

Instagram

Search
 

“Μέριμνα Ζωής” κοντά στους μαθητές

Μεριμνα Ζωής
ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ > Δραστηριότητες  > “Μέριμνα Ζωής” κοντά στους μαθητές

“Μέριμνα Ζωής” κοντά στους μαθητές

Hmerida 04.04.2012
Άλλη μια δράση πρόληψης πραγματοποιήθηκε επιτυχώς με τη συμμετοχή της «Μέριμνας Ζωής» ΜΚΟ στις 4 Απριλίου 2012. Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό & Πολιτιστικό Κέντρο του Αγ. Στεφάνου και είχε ως θέμα τις «Σύγχρονες προσεγγίσεις στην διερεύνηση και διαχείριση των συγκρούσεων και προβλημάτων στο σχολικό περιβάλλον».

Την ημερίδα διοργάνωσε το Κέντρο Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ) Αχαρνών σε συνεργασία με την Διεύθυνση του Λυκείου Αγ. Στεφάνου, την Συμβουλευτική & Ψυχολογική Υπηρεσία του Δήμου Διονύσου, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Χαλανδρίου, την «Μέριμνα Ζωής» Μ.Κ.Ο. και το Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας.

Μεταξύ άλλων, απευθύνθηκαν με χαιρετισμό η προϊσταμένη του τμήματος ΣΕΠ της (Διεύθυνσης Συμβουλευτικής – Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων – ΣΕΠΕΔ) του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων (ΥΠΔΒΜΘ), κ. Μόνικα Καραμαλάκου -Λάππα, ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης και οι Αντιδήμαρχοι Διονύσου κ. Χρήστος Ποτίδης (Πρόεδρος Οργανισμού ΘΕΣΠΙΣ-ΟΝΑΠ) και κ. Σπύρος Σπηλιώτης (Πρόεδρος Οργανισμού ΕΣΤΙΑΣ), ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αν. Αττικής, κ. Στέφανος Καπέλλας, ο Διευθυντής του Λυκείου Αγ. Στεφάνου κ. Δημήτριος Ζυγούρης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Λυκείου Αγ. Στεφάνου κ. Ιωάννης Σώκος.

Στην ημερίδα συμμετείχαν οι ιδικοί συνεργάτες της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Μέριμνα Ζωής» Εμμανουήλ Κουκίδης, Κοινωνιολόγος (MSc) – Σύμβουλος εξαρτήσεων με εισήγηση «Το σχολείο ως προστατευτικός παράγοντας απέναντι στις εξαρτήσεις» και η Ψυχολόγος – Σύμβουλος Σχολικής και Προσχολικής Αγωγής Μαρία Κοριζή με εισήγηση «Μορφές κακοποίησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε