8:00 - 22:00

Ώρες Λειτουργίας Δευτ- Παρασκευή.

213 0266195

Τηλ. 24ωρης εξυπηρέτησης

Facebook

Instagram

Search
 

Πάτρα: H μητέρα είδε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά – “Τσίμπησε” τον 34χρονο που παρενοχλούσε μέσω Skype την 12χρονη

ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ > Στήλες  > Σκόρπια  > Πάτρα: H μητέρα είδε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά – “Τσίμπησε” τον 34χρονο που παρενοχλούσε μέσω Skype την 12χρονη

Πάτρα: H μητέρα είδε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά – “Τσίμπησε” τον 34χρονο που παρενοχλούσε μέσω Skype την 12χρονη

qwamhhanch527c8449c2d7e
Η μητέρα του κοριτσιού, 12 μόλις ετών, παρατήρησε ότι το παιδί της είχε κάποιες περίεργες συμπεριφορές και ενέτεινε την προσοχή της. Εν τέλει το κορίτσι ενημέρωσε και ένας 34χρονος Πατρινός έπεσε στα χέρια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατηγορούμενος για παρενόχληση του 12χρονου κοριτσιού.

Γνωρίστηκαν στο διαδίκτυο και της ζητούσε μέσω της κάμερας του υπολογιστή της να προβεί σε άσεμνες πράξεις.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση “Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας, σε βάρος 34χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων.

Προηγήθηκε καταγγελία μητέρας 12χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο 34χρονος, μέσω τηλεφωνικών και διαδικτυακών συνομιλιών, παρενοχλούσε σεξουαλικά την κόρη της. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνομιλιών τους, μέσω της εφαρμογή διαδικτυακών συνομιλιών «skype», την προέτρεπε να ενεργοποιήσει την κάμερα της και να προβεί σε άσεμνες πράξεις.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, στο πλαίσιο βουλεύματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και σε συνεργασία με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, προέκυψε ότι κάτοχος του τηλεφωνικού αριθμού με τον οποίο επικοινωνούσε η ανήλικη ήταν ο 34χρονος.

Κλιμάκιο αστυνομικών της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, χθες (06-11-2013) το μεσημέρι,πραγματοποίησε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 34χρονου στην Πάτρα.

Από την επιτόπια έρευνα διαπιστώθηκε ότι είναι ο κάτοχος του επίμαχου αριθμού κινητής τηλεφωνίας καθώς και του λογαριασμού «skype» μέσω του οποίου συνομιλούσε με την ανήλικη.

Παράλληλα, κατασχέθηκε ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 34χρονου θα υποβληθεί στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές”.

Πηγή: www.dou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε