8:00 - 22:00

Ώρες Λειτουργίας Δευτ- Παρασκευή.

213 0266195

Τηλ. 24ωρης εξυπηρέτησης

Facebook

Instagram

Search
 

Ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας συγκινεί: «Η μέρα που έκοψα τα ναρκωτικά»

ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ > Στήλες  > Απεξάρτηση  > Ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας συγκινεί: «Η μέρα που έκοψα τα ναρκωτικά»

Ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας συγκινεί: «Η μέρα που έκοψα τα ναρκωτικά»

o sxediastis sugkinei i mera pou ekopsa ta narkwtika.w l
«Πολλοί είπαν ότι ευτυχώς που πήρα ναρκωτικά & δεν αυτοκτόνησα.Σου καλύπτουν τον συναισθηματικό πόνο, αλλά καταστρέφεσαι, δε βρίσκεις λύση».Ο Βασίλης Ζούλιας μιλάει.

Για τις ημέρες που ζούσε την κόλασή του, που τότε έμοιαζε… παράδεισος, μίλησε ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, αποκαλύπτοντας τη σκοτεινή περίοδο και το τέλος της, τη μέρα που αποφάσισε να φύγει μακριά από την επικίνδυνη εξάρτηση των ναρκωτικών, μετά από 14 χρόνια χρήσης.

«Δε θυμάμαι την πρώτη μέρα που πήρα ναρκωτικά, δε θυμάμαι τη συγκεκριμένη μέρα. Θυμάμαι, όμως, ότι τη συγκεκριμένη περίοδο. Τα ναρκωτικά, μου πήραν ένα τεράστιο κομμάτι πόνου που είχα μέσα μου. Για την ακρίβεια, έκρυψαν τον πόνο που ένιωθα. Πολλοί είπαν ότι ευτυχώς που πήρα ναρκωτικά και δεν αυτοκτόνησα. Αυτά κάνουν τα ναρκωτικά, σου καλύπτουν τον συναισθηματικό πόνο, αλλά καλύπτοντάς τον παράλληλα καταστρέφεσαι και δε βρίσκεις ποτέ λύση», περιγράφει ο σχεδιαστής.

Η ημέρα που αποφάσισε να κόψει τα ναρκωτικά

03b8284074d1eab2304fc93975538396
«Αυτή την ημέρα δεν θα την ξεχάσω ποτέ, γιατί γύρισε η ζωή μου ανάποδα. Ήταν σαν να είδα ξαφνικά φως σε ένα μαύρο τούνελ. Αναζήτησα βοήθεια σε ένα πρόγραμμα απεξάρτησης 12 βημάτων και αυτό μου άλλαξε τη ζωή τα τελευταία 23 χρόνια, που το παρακολουθώ. Έχω μια πολύ ενεργή συμμετοχή και θα έχω για πάντα. Η δουλειά που κάνεις με το μυαλό δεν τελειώνει ποτέ».

www.thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε