8:00 - 22:00

Ώρες Λειτουργίας Δευτ- Παρασκευή.

213 0266195

Τηλ. 24ωρης εξυπηρέτησης

Facebook

Instagram

Search
 

Ο εφιάλτης του Tom Hardy: «Θα πουλούσα ακόμα και τη μητέρα μου…»

ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ > Στήλες  > Σκόρπια  > Ο εφιάλτης του Tom Hardy: «Θα πουλούσα ακόμα και τη μητέρα μου…»

Ο εφιάλτης του Tom Hardy: «Θα πουλούσα ακόμα και τη μητέρα μου…»

screen shot 2015 05 15 at 9 43 24 am
Tον εφιάλτη που έζησε με τα ναρκωτικά εξομολογήθηκε ο ηθοποιός Tom Hardy που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Mad Max: Fury Road».

«Είμαι ο βασιλιάς της τύχης», δήλωσε στο Yahoo! Νέας Ζηλανδίας ο ηθοποιός, λέγοντας έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο.

Ο σταρ του Χόλιγουντ παραδέχτηκε ότι ο εθισμός του στα ναρκωτικά ήταν τόσο μεγάλος που θα μπορούσε να κάνει τα πάντα προκειμένου να πάρει τις δόσεις του. «Θα πουλούσα ακόμα και τη μητέρα μου για έναν κρύσταλλο κραχ» δήλωσε.

«Είχα καταντήσει ένας ακόμα αριθμός στη θλιβερή στατιστική των ναρκωτικών. Μου είπαν ξεκάθαρα ότι ο δρόμος που ακολουθούσα δεν έχει επιστροφή. Κρατώ λοιπόν αυτό το μήνυμα για την υπόλοιπη ζωή μου και νιώθω “βασιλιάς της τύχης” ότι σήμερα βρίσκομαι εδώ» είπε ο ηθοποιός.

Ο Χάρντι (υποδύθηκε τον Μπέιν στην ταινία «The Dark Knight Rises») είναι «καθαρός» από το 2003. Ο 37χρονος ηθοποιός μίλησε επίσης για τη φήμη του «σκληρού του Χόλιγουντ», που του αποδίδουν.

«Ο κόσμος δεν περιμένει να σε γνωρίσει, μέχρι που φτιάχνεις σώμα και γίνεσαι επιθετικός» εννοώντας ότι «το πρόβλημα με το Χόλιγουντ είναι ότι δεν μπορεί να σε δεχτεί όπως είσαι, θέλει να σε κάνει αυτό που θέλει εκείνο. Κι εγώ δεν ήμουν ένας μαχητής. Ήμουν ένα μικροκαμωμένο αστικό αγόρι από το Λονδίνο» αυτοπροσδιορίστηκε ο Τόμ Χάρντι.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε