8:00 - 22:00

Ώρες Λειτουργίας Δευτ- Παρασκευή.

213 0266195

Τηλ. 24ωρης εξυπηρέτησης

Facebook

Instagram

Search
 

Ναρκωτικά και 10.000 ευρώ στο Τμήμα που υπηρετούσε ο αστυνομικός φρουρός του Γερμενή

ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ > Στήλες  > Σκόρπια  > Ναρκωτικά και 10.000 ευρώ στο Τμήμα που υπηρετούσε ο αστυνομικός φρουρός του Γερμενή

Ναρκωτικά και 10.000 ευρώ στο Τμήμα που υπηρετούσε ο αστυνομικός φρουρός του Γερμενή

d1024dc711ebb90961fda8f1af9ca40a
Μετά από έρευνα στο ερμάριο του συγκεκριμένου αστυνομικού

Στο αστυνομικό τμήμα που υπηρετούσε ο αστυνομικός φρουρός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή πραγματοποιήθηκε έρευνα και συγκεκριμένο σε ερμάριο που ανήκε στον 55χρονο ανθυπαστυνόμο.

Η έρευνα έβγαλε… λαβράκι αφού οι αστυνομικοί ανακάλυψαν 10.000 ευρώ σε μετρητά και δύο μικρά σακουλάκια με ηρωίνη.

Να υπενθυμίσουμε πως στο σπίτι του συγκεκριμένου αστυνομικού μετά από τις έρευνες της ΕΛΑΣ είχε βρεθεί και ένα μικρό οπλοστάσιο. Εναντίον του είχε σχηματιστεί δικογραφία από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, για πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, παράνομη κατοχή όπλων και φυσιγγίων και παραβάσεις του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, αφού στην κατοχή του βρέθηκαν και δύο αυτοκίνητα που κατασχέθηκαν ως προϊόντα λαθρεμπορίας.

Το ένα από τα δύο αυτοκίνητα θεωρείται πιθανόν ότι το χρησιμοποιούσε και ως περιπολικό- «μαϊμού». Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκε υλικό της Χρυσής Αυγής. Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο υπαρχιφύλακας έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ ο ανακριτής μετά την απολογία του τον έχει αφήσει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε