8:00 - 22:00

Ώρες Λειτουργίας Δευτ- Παρασκευή.

213 0266195

Τηλ. 24ωρης εξυπηρέτησης

Facebook

Instagram

Search
 

Ν. Κακλαμάνης: «Τεράστιο πολιτικό και οικονομικό ζήτημα οι ενδεχόμενες παράτυπες πράξεις στον ΟΚΑΝΑ»

ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ > Στήλες  > Απεξάρτηση  > Ν. Κακλαμάνης: «Τεράστιο πολιτικό και οικονομικό ζήτημα οι ενδεχόμενες παράτυπες πράξεις στον ΟΚΑΝΑ»

Ν. Κακλαμάνης: «Τεράστιο πολιτικό και οικονομικό ζήτημα οι ενδεχόμενες παράτυπες πράξεις στον ΟΚΑΝΑ»

49351d548ce46cd6d8281b0d652169bc XL
Λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει η σημερινή ανακοίνωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Νικήτα Κακλαμάνη, όταν με αφορμή την καταγγελία του ΚΕΕΛΠΝΟ, για παρατυπίες στον ΟΚΑΝΑ, ο βουλευτής της Α’ Αθηνών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τεράστιο πολιτικό αλλά και οικονομικό ζήτημα, για ενδεχόμενες παράτυπες πράξεις ύψους εκατομμυρίων ευρώ στον ΟΚΑΝΑ επί προεδρίας της κ. Μένης Μαλλιώρη, προκύπτει μετά και από σχετική ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ. Το συγκεκριμένο θέμα ανέδειξα στη Βουλή, κατά την κοινή συνεδρίαση των διαρκών επιτροπών Κοινωνικών Υποθέσεων και Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και καταγράφεται στα πρακτικά της 24ης Οκτωβρίου 2012.

Δυστυχώς, τα γεγονότα με επιβεβαιώνουν και παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας για την επικεφαλής του ΟΚΑΝΑ, καθώς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΕΕΛΠΝΟ, οι απαντήσεις της όχι μόνο δεν ήταν πειστικές αλλά ήταν και ψεύτικες. Ως εκ τούτου, τίθεται μείζον θέμα για την παραμονή της κ. Μαλλιώρη στην προεδρία του ΟΚΑΝΑ, αν και για λόγους ευθιξίας θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί.

Καλώ τον υπουργό Υγείας και την αρμόδια υφυπουργό να παρέμβουν άμεσα και να δώσουν λύση στο ζήτημα».

Η κόντρα ΚΕΕΛΠΝΟ – ΟΚΑΝΑ έχει ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου στη Βουλή και όλα δείχνουν ότι το άλλοτε “αγαπημένο κορίτσι” του υπουργείου Υγείας έγινε εν μία νυκτί ο αποδιοπομπιαίος τράγος!

Ανθή Αγγελοπούλου

Πηγή: http://iatrikostypos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε