8:00 - 22:00

Ώρες Λειτουργίας Δευτ- Παρασκευή.

213 0266195

Τηλ. 24ωρης εξυπηρέτησης

Facebook

Instagram

Search
 

Μαρτυρία

Μαρτυρία

«Η κόρη μου γεννήθηκε χωρίς να υποφέρει από την πρώτη ανάσα της…»
Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου, για την ιδιαίτερη προσοχή, ιατρική, νοσηλευτική και ψυχοκοινωνική φροντίδα και τη στήριξη που προσφέρατε όχι μόνο για εμένα και τον σύντροφό μου αλλά κυρίως για την υγεία της τότε αγέννητης κόρης μου! Χωρίς την πολύτιμη βοήθειά σας, ίσως τα πράγματα να ήταν πολύ διαφορετικά και όχι προς το καλύτερο! Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να γεννηθεί η κόρη μου χωρίς να υποφέρει από την πρώτη ανάσα της…Μου θυμίσατε το λόγο που αξίζω να ζω και να μεγαλώνω η ίδια με όλεςτις δυσκολίες της ζωής όπως όλοι μας, το υγιέστατο και πανέξυπνο κοριτσάκι μου που οδεύει στα πέντε!
Ευχαριστώ από καρδιάς!
Μ.Κ

Οικογενειακή αποτοξίνωση-απεξάρτηση
Είναι δυνατόν Μαρία να…στέλνεις στην Ομάδα της ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΖΩΗΣ ευχαριστήριο; ΟΧΙ ΜΑΡΙΑ γιατί στο οφείλουμε εμείς σε σένα, τον συντροφό σου και το 5χρονο παιδάκι σου!!! Θυμάμαι πολύ καλά την αγωνία σου να γεννήσεις το παιδάκι σου, χωρίς στερητικά, ένεκα των ουσιών που έπαιρνες. Δεν ήθελες να ακολουθήσεις την γνωστή μέθοδο, να δοθούν υποκατάστατα στο
κυοφορούμενο μωράκι σου!!!Και τα καταφέραμε(!) προς έκπληξη θυμάμαι και των θεράποντων γυναικολόγων. Να θεραπευτείτε και κυριολεκτώ όλη σου η οικογένεια!!! Το μωράκι σου και ο
σύντροφός σου. ΝΑΙ ΜΑΡΙΑ!!! Έτσι είναι όπως σχολίασες: ενημερώθηκες, σου άρεσε και το αποτέλεσμα να χαίρεστε σήμερα το πεντάχρονο, πανέξυπνο και υγιέστατο κοριτσάκι σου!!! Σε βεβαιώνουμε ότι συνεχίζουμε με την ίδια πίστη και αγάπη, όπως μας γνώρισες, την λειτουργία της παροχής βοήθειας στον ασθενή που ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΘΕΙ χωρίς υποκατάστατα!!! Σας ευχαριστούμε γιατί η αποτοξίνωσή -απεξάρτησή σας είναι η δύναμή μας.
Υ.Γ Σας περιμένουμε για συνάντηση όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, εννοείται μετά της δεσποινίδος.

Δημήτρης Θεοδωρολέας
Πρόεδρος της ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΖΩΗΣ Κατά της Εξάρτησης

2 Σχόλια

  • Ευθύμιος Κορδομενίδης
    18/02/2021 at 00:04

    Να είστε πάντα ευλογημένοι και να σας δίνει δύναμη ο Θεός, για να βοηθάτε και άλλους ανθρώπους! Το ανώτερο Αγαθόν!

  • Γιάννης Φούτσης.
    22/02/2021 at 09:19

    Μόνο άπειρος σεβασμός μαζί με θερμά συγχαρητήρια σας ανήκουν για το έργο που επιτελείτε, Δημήτρη και οι αξιοθαύμαστοι συνεργάτες σου.!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε