8:00 - 22:00

Ώρες Λειτουργίας Δευτ- Παρασκευή.

213 0266195

Τηλ. 24ωρης εξυπηρέτησης

Facebook

Instagram

Search

LSD

Το LSD πωλείται σε ταμπλέτες, κάψουλες ή σε υγρή μορφή. Συνήθως, τοποθετείται σε απορροφητικό χαρτί και κόβεται σε μικρά διακοσμημένα τετραγωνάκια. Κάθε τετραγωνάκι είναι και μια δόση.

Το LSD εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο ισχυρά χημικά ψυχοτρόπα και προέρχεται από τον εξαιρετικά δηλητηριώδη μύκητα εργότιο, ο οποίος είναι παράσιτο που αναπτύσσεται στη σίκαλη και σε άλλα δημητριακά. Οι παρενέργειές του είναι απρόβλεπτες. Και η ελάχιστη ποσότητα προκαλεί αποτελέσματα επί 12 και πλέον ώρες.

ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ:

Διαστολή της κόρης των ματιών, υψηλότερη του κανονικού θερμοκρασία σώματος, ταχυπαλμία και υψηλή πίεση, εφίδρωση, απώλεια όρεξης, αϋπνίες, ξηροστομία και ρίγη. Μερικά άτομα κατά τη χρήση LSD βιώνουν πολύ έντονες και τρομακτικές σκέψεις και συναισθήματα, φόβο απώλειας ελέγχου, φόβο παραφροσύνης, θανάτου και απελπισίας.

ΜΑΚΡΟΠΡOΘΕΣΜΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ:

Ο χρήστης μπορεί να έχει ανάκληση εικόνων ή να βιώσει ξανά μέρος ενός «τριπ» με LSD πολύ καιρό μετά τη χρήση και αφού, φαινομενικά, οι συνέπειες έχουν τελειώσει. Το τέλος του «τριπ» του ίδιου συνήθως, ξεκινά 12 ώρες μετά τη λήψη, αλλά σε αρκετούς χρήστες παρουσιάζεται παρατεταμένη ψύχωση.

ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΚΟ

LSD

Acid Battery acid Blotter Boomers California Sunshine
Cid Doses Dots Golden Dragon Heavenly Blue
Hippie Loony toons Lucy in the sky with diamonds Microdot Pane
Purple Heart Superman Tab Window pane Yellow sunshine
Zen

 

Πηγή: gr.drugfreeworld.org

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε