8:00 - 22:00

Ώρες Λειτουργίας Δευτ- Παρασκευή.

213 0266195

Τηλ. 24ωρης εξυπηρέτησης

Facebook

Instagram

Search
 

ΚΡΙΣΤΑΛ ΜΕΘ ΚΑΙ ΜΕΘΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗ

ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ > Στήλες  > Απεξάρτηση  > ΚΡΙΣΤΑΛ ΜΕΘ ΚΑΙ ΜΕΘΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗ

ΚΡΙΣΤΑΛ ΜΕΘ ΚΑΙ ΜΕΘΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗ

Την κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (κρίσταλ μεθ) και τη μεθαμφεταμίνη (μεθ) την εισπνέεις, την καπνίζεις ή την κάνεις ένεση. Οι μικρές δόσεις κυκλοφορούν σε μορφή χαπιού.

Η κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη είναι μια μορφή μεθαμφεταμίνης που μοιάζει με μικρά κομμάτια γυαλιού ή με λαμπερά ασπρογάλαζα κομμάτια πέτρας. Στο δρόμο είναι γνωστή ως «πάγος» «κρύσταλλο» «γυαλί» κ.λπ. Είναι ένα πολύ δυνατό και εθιστικό συνθετικό διεγερτικό που προκαλεί επιθετική και βίαιη ή ψυχωτική συμπεριφορά. Πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι εθίστηκαν από την πρώτη φορά που έκαναν χρήση. Η θεραπεία των χρηστών της είναι από τις πιο δύσκολες.

ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ:

Στις αρνητικές επιπτώσεις περιλαμβάνονται: δυσκολίες στον ύπνο, υπερκινητικότητα, ναυτία, ψευδαισθήσεις ενέργειας, αυξημένη επιθετικότητα και οξυθυμία. Προκαλείται μείωση του αισθήματος πείνας με αποτέλεσμα την απώλεια βάρους. Οι μεγαλύτερες δόσεις επιφέρουν και μεγαλύτερο «φτιάξιμο» που ακολουθείται από αυξημένη ταραχή και μερικές φορές βιαιότητα. Άλλες επιπτώσεις είναι η αϋπνία, η σύγχυση, οι παραισθήσεις, το άγχος και η παράνοια. Μπορεί να προκαλέσει σπασμούς που οδηγούν στο θάνατο.

ΜΑΚΡΟΠΡOΘΕΣΜΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ:

Ταχυπαλμία και υψηλή πίεση αίματος, βλάβη στα εγκεφαλικά αγγεία που οδηγεί σε εγκεφαλική συμφόρηση ή σε καρδιακές αρρυθμίες, σε καρδιαγγειακή (που αφορά τη καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία) κατάρρευση ή θάνατο. Προκαλεί ηπατικές, νεφρικές και πνευμονικές βλάβες. Οι χρήστες μπορεί να πάθουν εγκεφαλική βλάβη περιλαμβανομένης της εξασθένισης της μνήμης και της ανικανότητας αντίληψης αφηρημένων σκέψεων. Εκείνοι που συνέρχονται βιώνουν συνήθως χάσματα μνήμης και ακραίες αλλαγές διάθεσης.

«Η κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη ήταν το ναρκωτικό της επιλογής μου. Ήταν φτηνή, εύκολο να τη βρεις και φυσικά εύκολη στη χρήση. Τη δοκίμασα μια φορά και ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ! Εθίστηκα. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που επηρέασε ήταν η μουσική μου καριέρα. Είχα μια εξαιρετική μπάντα και έπαιζε σπουδαία μουσική. Τα μέλη της ήταν πολύ ωραίοι άνθρωποι που εκτός από μέλη ήταν και οι καλύτεροί μου φίλοι. Όλα αυτά άλλαξαν όταν άρχισα να κάνω χρήση μεθαμφεταμίνης» – Μπραντ


ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΚΟ

ΜΕΘ:

Beannies Brown Chalk Crank Chicken feed
Cinnamon Crink Crypto Fast Getgo
Methlies Quik Mexican crack Pervitin (Czech Republic) Redneck cocaine Speed
Tick tick Tweak Wash Yaba (Southeast Asia) Yellow powder

 

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΜΕΘ:

Batu Blade Cristy
Crystal glass Glass Hot ice
Ice Quartz

Πηγή: gr.drugfreeworld.org

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε