8:00 - 22:00

Ώρες Λειτουργίας Δευτ- Παρασκευή.

213 0266195

Τηλ. 24ωρης εξυπηρέτησης

Facebook

Instagram

Search
 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ και όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά

ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ > Στήλες  > Απεξάρτηση  > ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ και όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ και όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά

 • ΚΚΕ
  getImage.do
  : Προκειμένου να μη σηκώσει κεφάλι η εργατική τάξη και η νεολαία, επιδιώκουν να «χαλαρώνει» με τη φούντα και άλλα συναφή. Ο λαός να αντιτάξει στο δρόμο του συμβιβασμού και της υποταγής το δρόμο του ανυποχώρητου αγώνα.
 • ΚΝΕ: Καλούμε τους νέους και τις οικογένειές τους να πουν: Οχι στη νομιμοποίηση των ναρκωτικών. Οχι σε όλα τα ναρκωτικά.

Ενώ χιλιάδες λαϊκές οικογένειες αγωνίζονται για την επιβίωσή τους, χιλιάδες νέοι είναι άνεργοι, παιδιά υποσιτίζονται, υπάρχουν άστεγοι, νηστικοί, εξαθλιωμένοι, ο ιδεολογικός μηχανισμός αυτών που προκαλούν αυτήν την κατάσταση οργανώνει φεστιβάλ για ελεύθερα ναρκωτικά. Στον κατάλογο των διοργανωτών και υποστηρικτών και ο ΣΥΡΙΖΑ, οι οικολόγοι, διάφορες επιδοτούμενες ΜΚΟ, υπό την αιγίδα του δημάρχου Αθήνας. Το ΚΚΕ παλεύοντας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, διεκδικεί:

 • Δημιουργία Πανελλαδικού Δημόσιου Φορέα με αποκλειστικά δωρεάν παροχή υπηρεσιών πρόληψης – απεξάρτησης – κοινωνικής επανένταξης, χωρίς τη συμμετοχή ιδιωτών.
 • Καμιά επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο της πρόληψης, απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης.
 • Στήριξη των στεγνών θεραπευτικών προγραμμάτων απεξάρτησης, που αποδεικνύουν καθημερινά την αστείρευτη δύναμη του ανθρώπου να νικήσει την εξάρτηση.
 • Πλήρη εργασιακή και κοινωνική επανένταξη των απεξαρτημένων.
 • Εξοντωτικές ποινές για τους εμπόρους. Ειδικευμένο σώμα δικαστών για τα ναρκωτικά.

Πηγή: www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε