8:00 - 22:00

Ώρες Λειτουργίας Δευτ- Παρασκευή.

213 0266195

Τηλ. 24ωρης εξυπηρέτησης

Facebook

Instagram

Search
 

ΚΚΕ: Κάνουν αιγίδα που προωθεί την χρήση ναρκωτικών

ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ > Στήλες  > Απεξάρτηση  > ΚΚΕ: Κάνουν αιγίδα που προωθεί την χρήση ναρκωτικών

ΚΚΕ: Κάνουν αιγίδα που προωθεί την χρήση ναρκωτικών

d62b7af607c95b04f793ec88ead4daf8 XL
Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «την ίδια ώρα που χιλιάδες λαϊκές οικογένειες αγωνίζονται για την επιβίωσή τους, που χιλιάδες νέοι μακραίνουν τον κατάλογο των ανέργων, παιδιά υποσιτίζονται, άνθρωποι είναι άστεγοι, νηστικοί, εξαθλιωμένοι, ο ιδεολογικός μηχανισμός αυτών που προκαλούν αυτή την κατάσταση οργανώνει φεστιβάλ για να είναι ελευθέρα τα ναρκωτικά» και κάνει λόγο για «φεστιβάλ της ναρκωκουλτούρας και της νομιμοποιησης των ναρκωτικών».

«Τα μεγάλα αφεντικά, όπως ομολογούν, φοβούνται κοινωνικές εξεγέρσεις και τα μέτρα που παίρνονται, εκτός της ωμής καταστολής, πρέπει να είναι και πιο ύπουλα. Προκειμένου να μη σηκώσει κεφάλι η εργατική τάξη και η νεολαία, επιδιώκουν να «χαλαρώνει» με τη φούντα και άλλα συναφή», υπογραμμίζει το ΚΚΕ.

Στο σχόλιο του κόμματος τονίζεται ότι «στον κατάλογο των διοργανωτών και υποστηρικτών φιγουράρουν γνωστοί συμβιβασμένοι βαστάζοι του συστήματος. Μερικοί δε, που προαλείφονται για κυβερνητικοί, ζητάνε και δεύτερη κόλλα στο διαγώνισμα, που τους έβαλε η άρχουσα τάξη, με τίτλο «πώς να κοιμίζεις το λαό να μην ζητάει να είναι ιδιοκτήτης του πλούτου που παράγει». ΣΥΡΙΖΑ, οικολόγοι και ένα μεγαλειώδες συναπάντημα διαφόρων επιδοτούμενων ΜΚΟ, υπό την αιγίδα του Δημάρχου Αθήνας».

«Την αιγίδα τη χρειάζονται, βέβαια, για να σκεπάσουν τα άπλυτα. Να σκεπάσουν τις εμπνεύσεις του δημάρχου Αθήνας για χώρους υγιεινής χρήσης και για τη στήριξη της κυβερνητικής πολιτικής που συρρικνώνει κάθε υποδομή πρόληψης – θεραπείας – επανένταξης και

δίνει στους ιδιώτες το φιλέτο για να πλουτίσουν από τον πόνο χιλιάδων τοξικομανών και των οικογενειών τους», αναφέρει το ΚΚΕ, προσθέτοντας ότι «στο πάρτυ και ο ΟΚΑΝΑ που συμμετέχει δια της προέδρου του, πιστής στην εκτέλεση των κυβερνητικών εντολών για να διαλυθούν ακόμα και αυτές οι δομές υποκατάστασης και να αντικατασταθούν προφανώς με το μοίρασμα συριγγών για ελεύθερη χρήση (οι φαρμακευτικές εταιρείες θα τρίβουν τα χέρια τους)».

«Το ΚΚΕ δηλώνει ότι δεν θα συμβιβαστεί ποτέ με τα ναρκωτικά. Θα πολεμήσει το σύστημα που τα γεννάει και αυτούς που στην υπηρεσία του τα διαλαλούν. Καλεί το λαό να αντιτάξει στο δρόμο του συμβιβασμού και της υποταγής, το δρόμο του ανυποχώρητου αγώνα. Καλεί τη νεολαία να τους απαντήσει με το στίχο του ποιητή: «Στου βούρκου μέσα τα νερά ποια γλώσσα μου μιλάνε αυτοί που μου ζητάνε να χαμηλώσω τα φτερά»», καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.

Πηγή: www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε