8:00 - 22:00

Ώρες Λειτουργίας Δευτ- Παρασκευή.

213 0266195

Τηλ. 24ωρης εξυπηρέτησης

Facebook

Instagram

Search
 

Keith Richards: «Τα ναρκωτικά δεν βοήθησαν ποτέ τη δημιουργικότητά μου»

ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ > Στήλες  > Ενδιαφέρον  > Keith Richards: «Τα ναρκωτικά δεν βοήθησαν ποτέ τη δημιουργικότητά μου»

Keith Richards: «Τα ναρκωτικά δεν βοήθησαν ποτέ τη δημιουργικότητά μου»

30richards1 master675
Μιλώντας στον Kirsty Young του BBC Radio 4, ο δημοφιλής κιθαρίστας των Rolling Stones, Keith Richards μίλησε σε αρκετά εξομολογητική διάθεση για τα ναρκωτικά.

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ πως τα ναρκωτικά έκαναν κάτι για τη δημιουργικότητα μου. Απλά με κρατούσαν ξύπνιο τα βράδια να ψάχνω διάφορα» είπε και προσέθεσε πως «ήταν κάτι που έπρεπε να σταματήσω επειδή συνειδητοποίησα πως υπάρχουν πειράματα που δεν πρέπει να κρατάνε για πολύ. Ορισμένοι άνθρωποι μπορούν να αντέξουν πράγματα και άλλοι δεν μπορούν. Αν τα ναρκωτικά γίνουν πιο σημαντικά από τη μουσική τότε έχεις χάσει τη μάχη».

Ο κιθαρίστας των Rolling Stones μίλησε και για την απόφαση του να εμφανιστεί στη σκηνή μόλις δυο ώρες μετά τον θάνατο του γιου του Tara το 1976.

«Ήταν τέτοιο το σοκ τότε…. Με πήραν τηλέφωνο στο Παρίσι και αυτό είχε συμβεί στην Γένοβα και σκέφτηκαν πως θα τρελαινόμουν εάν δεν έκανα εκείνη τη συναυλία εκείνο το βράδυ».

Ο Keith πάντως ετοιμάζεται να ξαναμπεί στο στούντιο με τον Mick και την υπόλοιπη παρέα για το νέο δίσκο των Rolling Stones που μας υποσχέθηκε για το 2016.

city.sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε