8:00 - 22:00

Ώρες Λειτουργίας Δευτ- Παρασκευή.

213 0266195

Τηλ. 24ωρης εξυπηρέτησης

Facebook

Instagram

Search
 

«Καμπανάκι» κινδύνου για τα ναρκωτικά από τον Θ. Πελεγρίνη

ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ > Στήλες  > Απεξάρτηση  > «Καμπανάκι» κινδύνου για τα ναρκωτικά από τον Θ. Πελεγρίνη

«Καμπανάκι» κινδύνου για τα ναρκωτικά από τον Θ. Πελεγρίνη

Prytanhs Athhnwn
Την άμεση παρέμβαση των αρχών για την αντιμετώπιση του προβλήματος της χρήσης ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας ζητεί με επιστολή του ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πελεγρίνης αναφέρει ότι η κατάσταση που επικρατεί στον χώρο γύρω από το ιστορικό κτήριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου, Ρήγα Φεραίου, Ακαδημίας, Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄), πέριξ των κτηρίων της Ακαδημίας Αθηνών και της Βιβλιοθήκης και στον πεζόδρομο της Μασσαλίας στο κτήριο της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, «έχει καταστεί αφόρητη και λίαν επικίνδυνη για τους φοιτητές, τους εργαζόμενους, τους καθηγητές αλλά και τους διερχόμενους, αφού καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες εμπορίας, διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών, από συγκεκριμένες μόνιμες ομάδες».

Όπως επισημαίνει μάλιστα ο πρύτανης, εργαζόμενη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών δέχθηκε επίθεση με σύριγγα από χρήστη ναρκωτικών στο χώρο των Προπυλαίων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι και να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

«Επειδή η κατάσταση αυτή όχι μόνο δυσχεραίνει την εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματός μας αλλά δίνει επίσης την εντύπωση ότι καταλύεται η έννοια του κράτους, αφού δεν φυλάσσεται ένα από τα σημαντικότερα κτίρια του κέντρου της πόλεως, αναγκάζομαι για άλλη μια φορά να απευθυνθώ σε σας και να σας παρακαλέσω να επιληφθείτε του πολύ σοβαρού ζητήματος, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας, ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών μας», καταλήγει η επιστολή του πρύτανη.

Πηγή: www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε