8:00 - 22:00

Ώρες Λειτουργίας Δευτ- Παρασκευή.

213 0266195

Τηλ. 24ωρης εξυπηρέτησης

Facebook

Instagram

Search
 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Μεριμνα Ζωής
ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ > Δραστηριότητες  > ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

«Οι απαιτήσεις – Η θέση – Ο Ρόλος και οι υποχρεώσεις του μαθητή στην αναγέννηση, δημιουργία και λειτουργία ενός νέου σύγχρονου σχολείου»

Με μεγάλη σ

logo color 2
υμμετοχή των μαθητών πραγματοποιήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2012 Ημερίδα Ευαισθητοποίησης με θέμα: «Οι απαιτήσεις – Η θέση – Ο Ρόλος και οι υποχρεώσεις του μαθητή στην αναγέννηση, δημιουργία και λειτουργία ενός νέου σύγχρονου σχολείου». Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ) Αχαρνών υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Περιφερειακής Δ/Νσης Π. & Δ Εκπαίδευσης Αττικής, Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και έλαβε χώρα στο 2ο Γυμνάσιο Αχαρνών.

Χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους απεύθυναν ο Υπεύθυνος Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Κέντρο Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού Αχαρνών κ. Θεόδωρος Ρηγόπουλος, ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Αχαρνών κ. Αρτέμιος Τσαλκίδης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αχαρνών κ. Μιχάλης Αποστολάκος.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν συνεργάτες του κέντρου ψυχικής υγείας Χαλανδρίου για αντιμετώπιση των προβλημάτων κατάθλιψης και εθισμού από το Διαδίκτυο, καθώς και της «Μέριμνας Ζωής» ΜΚΟ, όπου και πραγματοποιήθηκε παρουσίαση για την πρόληψη των εξαρτησιογόνων ουσιών. Από τη πλευρά της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Μέριμνας Ζωής», συμμετείχε ο Κοινωνιολόγος και σύμβουλος για θέματα εξαρτήσεων του προγράμματος κ. Κουκίδης Εμμανουήλ με θέμα «Εξαρτησιογόνες ουσίες: Μύθοι και πραγματικότητα-Προλαμβάνοντας το απρόβλεπτο» και η Ψυχολόγος – Σύμβουλος Σχολικής και Προσχολικής Αγωγής κ. Μαρία Κοριζή με θέμα «Το άγχος και τρόποι αντιμετώπισης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε