8:00 - 22:00

Ώρες Λειτουργίας Δευτ- Παρασκευή.

213 0266195

Τηλ. 24ωρης εξυπηρέτησης

Facebook

Instagram

Search
 

Η Θερμική επεξεργασία της τροφής, πώς επιδρά στο σώμα μας και ποιά η σχέση με τον καρκίνο και το κάπνισμα κάνναβης

ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ > Στήλες  > Ενδιαφέρον  > Η Θερμική επεξεργασία της τροφής, πώς επιδρά στο σώμα μας και ποιά η σχέση με τον καρκίνο και το κάπνισμα κάνναβης

Η Θερμική επεξεργασία της τροφής, πώς επιδρά στο σώμα μας και ποιά η σχέση με τον καρκίνο και το κάπνισμα κάνναβης

grilled corn
Σε αυτό το άρθρο παρατίθεται μια ενημέρωση γύρω από τη θερμική επεξεργασία της τροφής συνδέοντας αυτά τα στοιχεία με την ανάπτυξη καρκινικών όγκων και περαιτέρω, με το κάπνισμα Κάνναβης (και συναφών: όπως φύλλα της Salvia divinorum).

Στη Φύση, όλα τα πλάσματα τρέφονται με ωμές/ζωντανές τροφές όπως τα παρέχει η φύση. Μόνο οι άνθρωποι επεξεργάζονται θερμικά την τροφή τους: (βράσιμο, μαγείρεμα, ψήσιμο, τηγάνισμα, γκριλ) και ως εκ τούτου μόνο οι άνθρωποι υποφέρουν από διαδεδομένες ασθένειες και παθήσεις. Οι άνθρωποι που τρώνε ωμές/ζωντανές τροφές βρίσκονται συνηθέστερα σε μια κατάσταση εγρήγορσης, έχουν οξύνοια, σκέφτονται λογικότερα και είναι πιο ενεργητικοί. Το καλύτερο απ’ όλα, οι ωμοφάγοι σχεδόν απαλλάσσονται από οποιαδήποτε ασθένεια!

Η θερμική επεξεργασία της τροφής είναι μια διαδικασία που καταστρέφει τα τρόφιμα. Πολύ πριν φτάσουμε στις στάχτες, η αξία των τροφίμων έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Αν βάλετε το χέρι σας μόνο για μια στιγμή σε βραστό νερό ή σε μια καυτή σόμπα, αυτό θα πρέπει να σας πείσει για πάντα πόσο καταστροφική είναι η θερμότητα. Τα τρόφιμα υποβάλλονται συνήθως σε αυτές τις καταστροφικές θερμοκρασίες ίσως για μισή ώρα ή περισσότερο. Ό,τι ήταν ζωντανό έχει νεκρωθεί σε σύντομο χρόνο, με την έκθεση σε θερμότητα!

Η θερμική επεξεργασία καθιστά τα τρόφιμα τοξικά! Η τοξικότητα των αλλοιωμένων υπολειμμάτων της θερμικής επεξεργασίας της τροφής επιβεβαιώνεται από το διπλασιασμό και τριπλασιασμό των λευκών αιμοσφαιρίων του αίματος μετά την κατανάλωση ενός μαγειρεμένου φαγητού. Τα λευκά αιμοσφαίρια είναι η πρώτη γραμμή άμυνας και συνολικά ονομάζονται κοινώς «το ανοσοποιητικό σύστημα.»

Όπως επιβεβαιώθηκε από εκατοντάδες έρευνες που αναφέρονται στην αναγνωρισμένου κύρους Εθνική Ακαδημία Επιστημών στο βιβλίο του Εθνικού Συμβουλίου Ερευνών ‘Δίαιτα, Διατροφή και ο Καρκίνος’: «όλες οι θερμικώς επεξεργασμένες τροφές παράγουν ταχέως μεταλλαξιογόνες και καρκινογόνες ουσίες στα τρόφιμα.»

Οι πρωτεΐνες αρχίζουν να πήζουν και να απαμινώνονται (αλλάζει η χημική τους σύσταση) σε θερμοκρασίες που συνήθως εφαρμόζονται στη θερμική επεξεργασία των τροφίμων και ως αποτέλεσμα να στερούνται θρεπτικής αξίας.

Οι βιταμίνες καταστρέφονται αρκετά γρήγορα κατά τη θερμική επεξεργασία της τροφής.

Πηγή: preludiance.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε