8:00 - 22:00

Ώρες Λειτουργίας Δευτ- Παρασκευή.

213 0266195

Τηλ. 24ωρης εξυπηρέτησης

Facebook

Instagram

Search
 

Γκάφα ολκής από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ > Στήλες  > Σκόρπια  > Γκάφα ολκής από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

Γκάφα ολκής από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

690 5728d5b2 5d1a 4460 ad75 c81238e5f685.png
Συγγνώμη ζήτησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, για τα λανθασμένα στοιχεία έκθεσης σύμφωνα με τα οποία οι Έλληνες «κολλάνε» AIDS για να παίρνουν επιδόματα.

Γκάφα ολκής από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, που δημοσιοποίησε έκθεση σύμφωνα με την οποία στην Ελλάδα της κρίσης έχουν αυξηθεί οι χρήστες ναρκωτικών και οι ασθενείς με AIDS, ενώ παρέθετε και στοιχεία σύμφωνα με τα οποία, υπάρχουν άνθρωποι στη χώρα μας που μολύνονται επίτηδες με τον ιό HIV για να παίρνουν το επίδομα των 700€.

Όμως λίγο αργότερα Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, υποχρεώθηκε να πάρει πίσω τα στοιχεία, κάνοντας λόγο για… τυπογραφικό λάθος και θεωρεί το θέμα λήξαν, ζητώντας μια συγγνώμη.

Εντύπωση δε προκαλεί το γεγονός πως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν παραδέχθηκε το λάθος του επισήμως, αφού το «αποκάλυψε» μόνο μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter.

«Λυπούμαστε για το λάθος» αναφέρει το σχετικό tweet που συνοδεύεται και από κείμενο στο οποίο σημειώνεται ότι η έκθεση στην οποία γινόταν η συγκεκριμένη αναφορά είχε απλώς ένα λάθος στη σύνταξή της…

Πηγή: www.antenna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε