8:00 - 22:00

Ώρες Λειτουργίας Δευτ- Παρασκευή.

213 0266195

Τηλ. 24ωρης εξυπηρέτησης

Facebook

Instagram

Search
 

Για να μαθαίνουν οι νεότεροι…

ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ > Στήλες  > Απεξάρτηση  > Για να μαθαίνουν οι νεότεροι…

Για να μαθαίνουν οι νεότεροι…

   12.08.2020

…και συνεχίζοντας τις προσπάθειες, θα παρατηρήσουμε ότι σχεδόν τίποτε δεν έχει αλλάξει από τα συμβαίνοντα στον τραγικό χώρο των ναρκωτικών, της εξάρτησης των κυκλωμάτων, του θανάτου ώστε να ελπίζουμε ότι τα παιδιά μας, οι φίλοι μας, οι συμπολίτες μας, έχουν την δυνατότητα και την βοήθεια να πουν ένα οριστικό ΑΝΤΙΟ από τον κόσμο της εξαρτήσεως και των ναρκωτικών. Να δώσουμε ευκαιρίες στους εξαρτημένους να επανέλθουν στη ζωή που ονειρεύονται και που έχασαν μεγάλο τμήμα της, ψάχνοντας στην δυστυχία και τον θάνατο.

Να δοθούν ευκαιρίες, σε επιλογές θεραπειών που για τον κάθε ασθενή μπορεί να έχει διαφορετικότητα και άλλη αγωγή. Που να σεβαστούμε ακόμη και την επιθυμία της επιλογής  του, για την πλήρη απομάκρυνση από τα ναρκωτικά. Όχι στην κρατική επιλογή της υποκατάστασης, χωρίς την επιλογή μου.

Σύγχρονες μεθόδους, που στην ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ εφαρμόσαμε κατά την 25ετή δραστηριότητά μας, δείχνουν τα αποτελέσματα και τη αποδοχή στο χώρο των πασχόντων. Η θεραπευτική προσέγγιση των χρηστών και την μέθοδο των ανταγωνιστών και της ψυχολογικής υποστήριξης, είναι πλέον μια παγκοσμιότητα και τα αποτελέσματα θετικότατα.

ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ | ΧΩΡΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΤΙΚΑ

Με απολύτως θετικά αποτελέσματα αποτοξίνωσης. Με σύγχρονες μεθόδους φαρμακευτικής αντιμετώπισης και με την φροντίδα όλων των συνεργατών, στη Μέριμνα Ζωής, μία εύκολη μετάβαση στην πραγματικότητα της αλήθειας, με προσωπική ψυχολογική υποστήριξη για τον κάθε ασθενή.

Η εμπειρία των δέκα χιλιάδων ασθενών, η συνεχώς  επιμόρφωση σε νέες εξελίξεις της εφαρμογής της μεθόδου, ο εμπλουτισμός με νέους συνεργάτες, επιστήμονες και με βοηθητικό προσωπικό και πάνω από όλα η στοργή , η αγάπη,  η φροντίδα και η γνώση στην εφαρμογή της μεθόδου με πλήρη εχεμύθεια, εγγυώνται την ασφαλή, ανώνυμη, αποτελεσματική (100%) αποτοξίνωση και απεξάρτηση, σε ελάχιστο χρόνο.

Γνωστό είναι στους γνωρίζοντες, οι ενημερώσεις, απορίες, ανταλλαγή απόψεων, στα αναφερόμενα τηλέφωνα και διαδίκτυο είναι πάντα στην διάθεσή σας.

…και συνεχίζοντας

Το Δ.Σ. της

ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε