8:00 - 22:00

Ώρες Λειτουργίας Δευτ- Παρασκευή.

213 0266195

Τηλ. 24ωρης εξυπηρέτησης

Facebook

Instagram

Search
 

«Για 30 χρόνια δεν μπορούσα να κάνω σεξ χωρίς να πάρω αλκοόλ ή ναρκωτικά»

ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ > Στήλες  > Σκόρπια  > «Για 30 χρόνια δεν μπορούσα να κάνω σεξ χωρίς να πάρω αλκοόλ ή ναρκωτικά»

«Για 30 χρόνια δεν μπορούσα να κάνω σεξ χωρίς να πάρω αλκοόλ ή ναρκωτικά»

Η Φέιθφουλ, στα 66 της, μιλάει στο ντοκιμαντέρ «Who Do You Think You Are» του BBC1 (θα προβληθεί στις 18 Σεπτεμβρίου) για τον βιασμό της μητέρας της και της γιαγιάς της στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου από στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού, σημειώνοντας ότι αυτό τη γέμισε με τρόμο για τους άνδρες που διήρκεσε για 30 και πλέον χρόνια.

Marianne Faithfull jagger
Η μητέρα της Εβα φον Ζάχερ Μαζόχ, βαρόνη του Ερίσο, με καταγωγή από την Αυστρία, έπεσε θύμα φαντάρων του Κόκκινου Στρατού κατά την απελευθέρωση της Βιέννης από τα ναζιστικά στρατεύματα το 1945.

«Επηρέασε δραματικά και τις δύο. Η γιαγιά μου εγκατέλειψε τον παππού μου που τη λάτρευε. Και η Εβα που ποτέ δεν το ξεπέρασε είχε μίσος για τους άνδρες. Αυτό το μίσος το πέρασε και σε μένα», λέει με εξομολογητικό ύφος στο ντοκιμαντέρ η Μαριάν Φέιθφουλ. «Μου πήρε χρόνια, έφθασα να γίνω 50 ετών, για να μπορέσω να κάνω σχέση και να ερωτευθώ και να μην πάρω ναρκωτικά ή να μεθύσω για να κάνω έρωτα», συνέχισε.

Μετά τον χωρισμό της με τον Μικ Τζάγκερ το 1970, η Φέιθφουλ βούτηξε στα ναρκωτικά όλη την επόμενη δεκαετία. Ο εθισμός της στην ηρωίνη ήταν τέτοιος που για δυο χρόνια κυκλοφορούσε σαν σκιά του εαυτού της στους δρόμους του Σόχο, υποφέροντας από εξάρτηση και ανορεξία. «Υποθέτω πως μεγάλη επίδραση στον ψυχισμό μου άσκησε η μητέρα μου και κυρίως η ασυνείδητη και ανομολόγητη απέχθεια για τους άνδρες», προσθέτει.

Και για τη σχέση της με τον Τζάγκερ λέει πως άρχισε όταν ακόμη ήταν παντρεμένη με τον πρώτο σύζυγό της Τζον Ντάνμπαρ. «Με αγάπησε και τον αγάπησα. Το ‘σκασα όμως. Δεν ξέρω γιατί. Αλλά ένιωθα ότι έπρεπε να συνεχίσω. Φυσικά και ήταν οδυνηρό και σκληρό, γιατί τον αγαπούσα».

ΠΗΓΗ: tanea.gr, Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε