8:00 - 22:00

Ώρες Λειτουργίας Δευτ- Παρασκευή.

213 0266195

Τηλ. 24ωρης εξυπηρέτησης

Facebook

Instagram

Search
 

Δωρεά 100.000 προφυλακτικών στο ΚΕΕΛΠΝΟ

ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ > Στήλες  > Σκόρπια  > Δωρεά 100.000 προφυλακτικών στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Δωρεά 100.000 προφυλακτικών στο ΚΕΕΛΠΝΟ

attached image057
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS και με το σύνθημα «Μαζί μπορούμε», η Durex δώρισε 100.000 προφυλακτικά στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Επιπλέον, από την 1η Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, για κάθε αγορά προφυλακτικού Durex, η εταιρεία χαρίζει ένα προφυλακτικό για να υποστηρίξει τις δράσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ με στόχο την ενημέρωση, πρόληψη αλλά και ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τους κινδύνους μόλυνσης από τον ιό ΗΙV/AIDS. Στην ενέργεια συμμετέχουν όλα τα μεγάλα σημεία πώλησης προφυλακτικών Durex.

Παράλληλα, για το ίδιο χρονικό διάστημα, η Durex θα «τρέξει» μία μεγάλη καμπάνια μέσω Facebook με τίτλο, #SomeoneLikeMe, στη σελίδα https://www.facebook.com/DurexGreece και με στόχο την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των νέων.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, οι fans της Durex στο Facebook, θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν σκέψεις, αγωνίες, ερωτήσεις ή και τις

attached image12
δικές τους ιστορίες με hashtag #SomeoneLikeMe προσφέροντας, με αυτό τον τρόπο, επιπλέον προφυλακτικά στο ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά και συμμετέχοντας σε μια διεθνή, ανοιχτή συζήτηση γύρω από το σεξ και τον ιό HIV/AIDS.

Η Durex δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη σημασία της ενημέρωσης και της επαγρύπνησης γύρω από το AIDS και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και το αποδεικνύει έμπρακτα με μια σειρά από δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Durex, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της εταιρείας και τη σελίδα που διατηρεί στο Facebook.

Πηγή: medicalnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε