8:00 - 22:00

Ώρες Λειτουργίας Δευτ- Παρασκευή.

213 0266195

Τηλ. 24ωρης εξυπηρέτησης

Facebook

Instagram

Search
 

Αυτή είναι η νέα «μόδα» στο σεξ: Δείτε πώς το κάνουν επί δέκα συνεχόμενες ημέρες! (video)

ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ > Στήλες  > Απεξάρτηση  > Αυτή είναι η νέα «μόδα» στο σεξ: Δείτε πώς το κάνουν επί δέκα συνεχόμενες ημέρες! (video)

Αυτή είναι η νέα «μόδα» στο σεξ: Δείτε πώς το κάνουν επί δέκα συνεχόμενες ημέρες! (video)

Όλο και περισσότερους φανατικούς οπαδούς κερδίζει μία νέα επικίνδυνη τάση στο σεξ που έρχεται από την Αυστραλία.

CHEMSEX – Official Trailer (2015)

Το «χημικό σεξ» ή «chemsex» και κάνει… θραύση στα ζευγάρια, εκτοξεύοντας στα άκρα την ερωτική απόλαυση!

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι αποκαλείται και «party and play», αφού επιτάσσει τη χρήση πολύ σκληρών κοκτέιλ ναρκωτικών, όπως το ice, τα οποία προκαλούν τόσο μεγάλη ερωτική υπερδιέγερση που κάποιοι κάνουν σεξ ακόμα και για δέκα συνεχόμενες ημέρες!

Στη χώρα των καγκουρό, μάλιστα, η νέα αυτή «μόδα» που χτυπά την πόρτα ολόκληρης της Ευρώπης (με το Λονδίνο να την έχει ανοίξει ήδη), προκάλεσε αντιδράσεις, όταν αρκετοί άνδρες άρχισαν να επισκέπτονται τους γιατρούς λόγω προβλημάτων και έντονων πόνων στα γεννητικά τους όργανα. Σύμφωνα, δε, με μαρτυρίες τους, πολλοί από αυτούς βρίσκονταν σε στύση για πάνω από τρεις ή τέσσερις συνεχόμενες ημέρες!

Στο μεταξύ, αρκετές είναι και οι καταγγελίες για βιασμούς, αφού τα θύματα εξαιτίας της χρήσης σκληρών ναρκωτικών μένουν αναίσθητα για αρκετές ώρες!

Οι Αρχές κρούουν, έτσι, τον κώδωνα του κινδύνου, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν τα ζευγάρια να αναζωπυρώσουν τη σεξουαλική τους ζωή, υποκύπτοντας στον πειρασμό του άκρως επικίνδυνου «chemsex».

www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε