8:00 - 22:00

Ώρες Λειτουργίας Δευτ- Παρασκευή.

213 0266195

Τηλ. 24ωρης εξυπηρέτησης

Facebook

Instagram

Search
 

Αστυνομικοί «πιάστηκαν» με ναρκωτικά, τσιγάρα και CD

ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ > Στήλες  > Σκόρπια  > Αστυνομικοί «πιάστηκαν» με ναρκωτικά, τσιγάρα και CD

Αστυνομικοί «πιάστηκαν» με ναρκωτικά, τσιγάρα και CD

550 334 68535
Νακρωτικά, λαθραία τσιγάρα και CD βρέθηκαν στην κατοχή αστυνομικών σε στα Αστυνομικά Τμήματα και στα Τμήματα Ασφαλείας Χαλκίδας και Ακροπόλεως κατά τους ελέγχους των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ.

Το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων συνεχίζει τους ελέγχους για τις σχέσεις αστυνομικών με την Χρυσή Αυγή και την εμπλοκή αστυνομικών σε παράνομες πράξεις. Έτσι στις 4 και 11 Οκτωβρίου έκανε φύλλο και φτερό το αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας και το Αστυνομικό Τμήματα και Τμήμα Ασφάλειας Ακροπόλεως αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων τα ευρήματα των ελέγχων είναι τα εξής:

• Στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως βρέθηκε καρτέλα με 5 δισκία VULBEGAL, σε συρτάρι Υπαστυνόμου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

• Στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, σε ντουλάπες βρέθηκαν 70 πακέτα τσιγάρα, σακίδιο πλάτης με 73 CDS και DVDS καθώς και αντιασφυξιογόνος μάσκα. Επιπλέον, σε χρηματοκιβώτιο φύλαξης κατασχεμένων όπλων, βρέθηκε πυροβόλο όπλο με 50 φυσίγγια, εντός φακέλου με την ένδειξη «ανευρέθη 5ος όροφος παλαιά αποθήκη». Για τα ευρήματα αυτά σχηματίστηκε δικογραφία.

• Στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας βρέθηκαν 41 φαρμακευτικά – ναρκωτικά δισκία, σε ντουλάπι Αρχιφύλακα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, ενώ περαιτέρω αφέθηκε ελεύθερος με παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

• Στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, σε κοινόχρηστο χώρο βρέθηκαν 9 πακέτα τσιγάρα, χωρίς την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης, εντός ντουλάπας δύο κούτες με 246 κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους (CD, DVD), ενώ στο γραφείο της Ομάδας Ναρκωτικών, εντός συρταριού βρέθηκαν μεταλλικός τρίφτης, εξαρτήματα πίπας καθώς και σπόροι κάνναβης σε 4 συσκευασίες των 32,8, 2,1, 0,9 και 0,5 γραμμαρίων.

Για τα ευρήματα αυτά σχηματίστηκε δικογραφία.

Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε