8:00 - 22:00

Ώρες Λειτουργίας Δευτ- Παρασκευή.

213 0266195

Τηλ. 24ωρης εξυπηρέτησης

Facebook

Instagram

Search
 

«Άδειασμα» Ρουπακιώτη από βουλευτές της ΝΔ στο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά

ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ > Στήλες  > Απεξάρτηση  > «Άδειασμα» Ρουπακιώτη από βουλευτές της ΝΔ στο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά

«Άδειασμα» Ρουπακιώτη από βουλευτές της ΝΔ στο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά

Roupakioths
Καταψηφίστηκαν ακόμα και από βουλευτές της ΝΔ άρθρα για την αναψηλάφηση υποθέσεων από τη Δικαιοσύνη για τις οποίες έχουν διατυπώσει επιφυλάξεις τα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Πρόκειται για τα άρθρα 62, 63 και 83 που είχαν κατατεθεί στο νομοσχέδιο περί ναρκωτικών από τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη.

Αν και κατά τη σημερινή δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου, ενώπιον της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής, ο υπουργός Δικαιοσύνης προχώρησε στην αναδιατύπωση των συγκεκριμένων άρθρων, τελικά οι αντιδράσεις δεν κάμφθηκαν και τα άρθρα καταψηφίστηκαν από τη ΝΔ, τους ΑΝΕΛ και τη Χρυσή Αυγή με συνέπεια οι επίμαχες διατάξεις να μην συγκεντρώσουν την απαιτούμενη πλειοψηφία.

Σχολιάζοντας την εμμονή των βουλευτών στις αντιρρήσεις, ο κ. Ρουπακιώτης, λίγο πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας είχε σπεύσει να διατυπώσει αιχμές για τους βουλευτές που επέμειναν στις κάθετες αντιρρήσεις.

«Δεν είμαι μικρό παιδί να παραπονιέμαι αλλά δεν υπηρετεί την πολιτική τάξη, βουλευτές, ιδιαίτερα των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση να διατυπώνουν όχι διαφορετικές αλλά αναιρετικές απόψεις επί βασικών άρθρων του νομοσχεδίου», δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης καλώντας όλες τις πλευρές να δώσουν ένα δείγμα ποιότητας, άλλης κουλτούρας τουλάχιστον από τα κόμματα που συνεργάζονται.

Πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε