Μέριμνα Ζωής Μ.Κ.Ο

23 Φεβ

Η ζωή συνεχίζεται μέσα στην κρίση. Σαμαρείτες για τους εξαρτημένους υπάρχουν πάντα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Dialexi 1

Ομιλία του Δημήτρη Θεοδωρολέα για τα ναρκωτικά στο Δήμο Ζωγράφου.

Με πρωτοβουλία της Επιτροπής Κοινωνικής Δομής του Δήμου Ζωγράφου Δ.Α.Δ.Α και επικεφαλή τον επίτιμο Πρόεδρό της και τέως Δήμαρχο Γιάννη Καζάκο στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου πραγματοποιήθηκε διάλεξη-συζήτηση με θέμα "ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ-ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ". Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 με κύριο ομιλητή τον ειδικό στο θέμα ιατρό, Πρόεδρο της "Μέριμνα Ζωής" ΜΚΟ Δημήτρη Dialexi 7Θεοδωρολέα.

Στις δύσκολες μέρες της κρίσης που περνάμε, οι κάτοικοι του Ζωγράφου με μεγάλο ενδιαφέρον και πολλή αγάπη παρακολούθησαν εκδήλωση-ενημέρωση για την κατάσταση στο χώρο των ναρκωτικών, δηλώνοντας την επιθυμία τους να καταθέσουν με κάθε τρόπο τη βοήθειά τους σε κάθε προσπάθεια υποστήριξης των εξαρτημένων παιδιών.

Την επιτυχία της εκδήλωσης επιβεβαίωσαν πολλές ερωτήσεις και ζωντανή συζήτηση με τον ιατρό και μετά το πέρας της ομιλίας, αλλά και η έκπληξη των παρευρισκομένων για τα συμβαίνοντα σε πολλές προηγμένες χώρες και την πολεμική που γίνεται σήμερα στην Ελλάδα.

Dialexi 2Dialexi 3Dialexi 5Dialexi 4Dialexi 6

Προσθήκη σχολίου