Μέριμνα Ζωής Μ.Κ.Ο

30 Μαϊ

Η ομάδα της «Μέριμνας Ζωής» ΜΚΟ νικήτρια του Πρωταθλήματος επιχειρήσεων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Perama prot 1Τελετή λήξης του Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των επιχειρήσεων Περάματος και ευρύτερης περιοχής του Πειραιά πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Μαΐου στο γήπεδο του περαμαϊκού Αθλητικού κέντρου «Παν. Σαλπέας», το οποίο ήταν και ο διοργανωτής της αθλητικής γιορτής του ποδοσφαίρου στην περιοχή. Στο πρωτάθλημα που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2013 και έληξε στις 12 Μαΐου 2014 συμμετείχαν 18 ομάδες των τοπικών επιχειρήσεων και συλλόγων.

Μεγάλος νικητής του τουρνουά - η ποδοσφαιρική ομάδα της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Μέριμνα Ζωής» με πρόεδρο τον ιατρό Δημήτρη Θεοδωρολέα, ο οποίος παρευρέθηκε και στην τελετή λήξης, όπου συνεχάρη τους διοργανωτές και τον επικεφαλή της ομάδας Perama prot 2κ. Γιάννη Μακρόγλου και τους συνεργάτες του για την άψογη διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Ο κύριος Θεοδωρολέας γνωστός για τον μακροχρόνιο αγώνα και προσφορά του για την αποτοξίνωση, απεξάρτηση και επανένταξη εξαρτημένων παιδιών από ναρκωτικά και αλκοόλ, τόνισε την συμβολικότητα της απόλυτης νίκης της ομάδας της «Μέριμνας Ζωής», η οποία είχε σε 35 αγώνες μόλις μια ήττα και μια ισοπαλία. Ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον και ζήλο που επέδειξαν και ευχήθηκε αυτή η καταπληκτική εμπειρία που έζησαν να έχει συνέχεια.

Στη συνέχεια ο κ. Θεοδωρολέας παρέλαβε από τον κ. Μακρόγλου το κύπελλο του πρωταθλήματος μαζί με τη φανέλα με υπογραφές όλων των παικτών που έλαβαν μέρος στους αγώνες με την ομάδα της «Μέριμνας Ζωής» ΜΚΟ.

 

Perama prot 3Perama prot 4 Perama prot 5

Προσθήκη σχολίου